• Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - grijze cirkel
Copyright 2018 Manoëlle Maijs 

Over

Manoëlle

Naast mijn werk als trainer en coach heb ik jarenlange ervaring binnen de creatieve sector. Zo hopte ik van de ruimtelijk ontwerp en vormgeving, naar illustratie werk, de zorgsector en werd uiteindelijk een lifestyle fotograaf. En of ik het erg vond om dit alles te zijn? No way! Geef me twee beroepen en ik creëer er een nieuw beroep van.

Het talent om te verbinden, zien wat er nodig is en daar op anticiperen is juist mijn kracht. 

Een geboren generalist met oog op een innovatieve toekomst. Bracht mij dat een levenspad zonder hobbels en zorgen? Zeker niet! Maar ik weet inmiddels wel wat de formule is voor een leven dat voldoening geeft als multitalent.

Jarenlang heb ik mijzelf afgevraagd wie ik nu was. Ik kon tenslotte zoveel. Als een kameleon kon ik mijzelf aanpassen aan de omstandigheden, de ruimtes, de sfeer en ook mijn werkzaamheden. Dat maakte de keuzes in het leven alleen maar lastiger voor me. Hoe kun je nu iets kiezen wanneer er zoveel leuks is. Dit gegeven heeft voor een lange periode van struggles gezorgd. Hoezo paste ik niet in deze specialisatiemaatschappij, en waarom moest ik voor een niche kiezen. Een onmogelijke keuze die al op jonge leeftijd voor je schoenen geworpen wordt. Wanneer je van de basisschool af rolt liggen de eerste verwachtingen daar al. Je moet gaan kiezen. Dat zorgde ervoor dat ik mijzelf vol enthousiasme ergens voor 100% op ging storten, om het vervolgens te beheersen en dan.... ja, de aandacht weer verliezen en weer opzoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Ontzettend frustrerend. Nergens leek ik voldoening uit te kunnen halen. En dat is waar het toch allemaal om draait? Voldoening kunnen halen uit het leven.

Precies. En dat inzicht gaf de switch. Leven naar voldoening. Dat is wat ik nu doe. Weten waarom je doet wat je doet helpt enorm. En wanneer je de rode draad in het leven vindt, jouw routekaart, dan hoef je die alleen nog maar te volgen. Dan gaan ook je creatieve processen weer stromen. Dan kun je meeliften op de flow. 

En deze inzichten gun ik jou ook enorm! Ik gun het de de hele wereld. 

Al komen deze inzichten niet zomaar. Het is hard werken. Naar binnen kijken. Buitenstebinnen kijken zoals Antoine van Staveren het zo mooi verwoordt. En ik ben er voor je om je hierbij te begeleiden.

MANOËLLE

MIJN THEMA'S

Verbeeldingskracht
Talentontwikkeling
Creatieve flow
Persoonlijk leiderschap