• Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - grijze cirkel
Copyright 2018 Manoëlle Maijs 

"Wat wil jij worden als je later groot bent?"

Coaching

Ik help multitalenten om de rode draad te vinden in het leven. Zodat ze zelf weer aan het stuur kunnen staan en de juiste richting in gaan varen. Door mijn jarenlange ervaring binnen de creatieve sector en opleidingen binnen het trainen/coachen weet ik als de beste hoe het is om een multitalent te zijn. En nog beter, wat je nodig hebt om je talenten maximaal te benutten om een leven te leven waarin je voldoening vindt. 

Ik help je bijvoorbeeld om je 'waarom' vraag te beantwoorden, je creatieve flow hoog te houden, je talentontwikkeling te maximaliseren, je belemmeringen en overtuigingen helder te krijgen en voornamelijk om jezelf beter te leren begrijpen. Of je nu een werknemer bent, of zelfstandige, verandering komt altijd van binnenuit. 

Mijn talent is om te verbinden, te zien wat er nodig is en daar op te anticiperen. Zodat ik jou in je kracht kan zetten.

Een coachingstraject is vooral veel doen. Jou aan de slag zetten met concrete opdrachten en doelen. Zodat je verhelderende inzichten krijgt en stapje voor stapje mag gaan lopen.